src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>

Вила Мелник с два златни медала от Rose Wine Expo 2024

Вила Мелник с два златни медала от Rose Wine Expo 2024

С удоволствие ви споделяме снимки и информация от участието ни на Фестивал На Виното Розе – Rosé Wine Expo в Казанлък и най-вече новината, че се прибрахме с награди!

Фестивалът Rosé Wine Expo, който се проведе между 1 и 2 юни, съвпада с кулминацията на ежегодния Празник на Розата в град Казанлък. Това събитие събира на едно място винопроизводители от цяла България, произведения на занаятите и изкуствата, тематично свързани с винопроизводителните практики, розопроизводството и модерното земеделие.

Фестивал На Виното Розе Rosé Wine Expo Kazanlak олицетворява виното, дава му човешко изражение. Защото анонимността е онова безразличие, от което виното винаги е бягало.
Организаторите

По време на фестивала се провежда национален конкурс за вино Розе „Златен Киликс“.
Ние сме изключително горди да споделим, че две от нашите вина – Aplauz Розе и Bergule Розе – бяха отличени със златен медал. Това признание е доказателство за високото качество и уникалния вкус на нашите вина, както и за неуморния труд и страст, които влагаме във всеки етап от производството.
Освен златните медали, нашето  Розе Широка Мелнишка Лоза Полу-сухо беше удостоено със сребърна грамота.
Благодарим на организаторите на Фестивала на виното розе и на нашите колеги за усилията и страстта, които влагат всеки ден.

За всички любители на виното и нашите верни клиенти, наградените ни вина са налични за поръчка на нашия уебсайт. Не пропускайте възможността да се насладите на златните Aplauz Розе и Bergule Розе, както и на сребърното Розе Широка Мелнишка Лоза.

 Последвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds