src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>

Джулай Морнинг над лозята на Вила Мелник 2021

Джулай Морнинг над лозята на Вила Мелник 2021

Здравейте приятели,
Каним ви на Джулай морнинг сред лозята на Вила Мелник!
Ще започнем партито след залез слънце на 30ти юни с концерт на открито на хълма над Винарска изба Вила Мелник, с. Хърсово. Наши гости ще бъдат пънкарите KAKE?, рокаджиите SEA AND SORROW от Петрич и DJ ИВАН. Ако и вие имате талант – сцената е ваша за всякакви музикални и лирически изпълнения.
На място ще предлагаме вкусно барбекю и разбира се – прекрасните вина на Вила Мелник. Барът ще работи цяла нощ с взети всички мерки за безопасност и хигиена.
На зазоряване ще запалим лагерния огън и заедно ще посрещнем юлското утро под звуците на Uriah Heep.
След изгрева ще ви енергизираме с ароматно кафе и домашни сладки от MOKA Coffee & Cakes.
Заповядайте с кемпери, каравани, палатки, спални чували, пикник одеала… Поляните са големи – ще осигурим достатъчна дистанция и комфорт за всички. Има тоалетни във винарната, в непосредствена близост до палатковия лагер.
Препоръчваме да си носите фенерче или челници за среднощни разходки, връхна дреха за хладно време, удобни затворени обувки, спрей против комари, слънцезащитен крем.
Присъствието на събитието и музиката на открито са напълно безплатни. За консумацията се заплаща отделно. Можете да настаните своите палатки и кемпери на 30ти юни по всяко време.
Нямаме ограничения в броя присъстващи, но все пак ще сме благодарни да заявите своето присъствие на телефон 0884 840 320 или имейл office@villamelnik.com предварително, за да имаме ориентировъчна бройка.
Очакваме ви!
За всякакво къмпингарско вдъхновение, следете страницата на нашите медийни партньори от Camping.bg.
Tags:


Последвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds