src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>

July Morning 2023: седми път за щастие

July Morning 2023: седми път за щастие

Седмата година винаги е съдбоносна!

Заповядайте за седма поредна година на хълма над Вила Мелник, сред море от лозя, за да изпратим юнския залез и да посрещнем заедно изгрева на Джулай Морнинг!

Мястото и датата са ясни: хълма над Вила Мелник, с. Хърсово. 30ти юни срещу 1ви юли 2023.

 

Винарната е отворена за турове и дегустации още от сутринта на 30ти юни – заповядайте, когато желаете! Можете да опънете палатки или да позиционирате кемпера/караваната си на хълма. Очакваме повечето гости да се настанят малко преди залез.

  • Има възможност за спортни игри на открито, настолни игри, пикник и релакс.
  • Ще има музикални изненади, подобаващи на повода – очаквайте рок и филмова музика! Дансингът е открит цяла нощ – пригответе се за танци до зори!
  • Сцената е отворена за всякакви лирически изпълнения, така че ако имате талант – пеете, свирите, танцувате, разказвате вицове или друго – заповядайте!
  • На място ще предлагаме вкусно барбекю и разбира се – прекрасните вина на Вила Мелник! Барът ще работи цяла нощ!
  • На зазоряване ще запалим лагерния огън и заедно ще посрещнем юлското утро под звуците на Juriah Heep. Утрото ще ви очаква с ободряващо кафе.

***

Заповядайте с кемпери, каравани, палатки, спални чували, пикник одеала.

Домашните любимци също са добре дошли.

Препоръчваме да си носите: фенерче или челник за среднощни разходки, връхна дреха за хладно време, удобни затворени обувки, спрей против комари, слънцезащитен крем.

Можете да настаните своите палатки и кемпери на 30ти юни по всяко време. Нямаме ограничение в бройката присъстващи, но ще сме благодарни да заявите своето присъствие на телефон 0884 840 320 или имейл office@villamelnik.com предварително, за да имаме ориентировъчна бройка.

Участието в нашия празник е напълно безплатно. Ще ни подкрепите, като си закупите храна, вино и безалкохолни напитки на място при нас.

 

Очакваме ви!Последвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds