src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>

Вила Мелник с Фотоизложба “Мелник и Тоскана” на София Диша 2017

Вила Мелник с Фотоизложба “Мелник и Тоскана” на София Диша 2017

Вила Мелник на София ДишаВила Мелник ще участва във фестивала за градска култура София Диша 2017 за втора поредна година. Двудневното събитие е на 26ти и 27ми август, около храм-паметник „Св. Александър Невски“, а щандът на Вила Мелник се намира в Релакс Зоната!

По време на София Диша, ще можете да се насладите на прекрасните вина на Вила Мелник! Не пропускайте да опитате Orange Wine – Оранжевото вино на Вила Мелник,  носител на титлата № 1 Специално вино на България за 2016 според DiVino.Bg!  Ще можете да закупите и вина от сериите Aplauz, Bergule, и Family Tradition. За да ви разхладим и освежим в августовската жега, ще предлагаме и мелнишка сангрия (вино с плодове и газирана вода) по домашна рецепта. Ще донесем и прясно набрано грозде от нашето лозе!

Ще има и много изненади за любителите на винотуризма!

Като част от София Диша, Вила Мелник ще представи фотоизложба „Мелник и Тоскана“. Пеизажите са на български фотографи и показват красивата природа на тези два винени региона –надяваме се да ви вдъхновят да пътувате и да пиете хубаво вино. Дали ще познаете кои снимки са от Долината на Струма и кои от Италия?  Специални благодарности на фотографите Елица Лозанова, Виктор Димчев, Андрей Андреев, които ни предоставиха своите снимки.

Посетителите на щанда на Вила Мелник в релакс зоната ще могат и да вземат своето копие от картата Винени Маршрути Мелник. Тази двуезична джобна туристическа карта посочва всички винарски изби в района Сандански – Мелник – Петрич, както и основните културни, природни и исторически забележителности.

Очакваме ви на София Диша!

 

 

 Последвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds