src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>

Празнични вина за корпоративни клиенти

Празнични вина за корпоративни клиенти

Винарска изба Вила Мелник е семейна винарна в с. Хърсово, Мелнишко. Произвеждаме висококачествени вина от типични местни и международни сортове.
Вила Мелник е класирана сред Топ 100 Световни Винени Дестинации (World‘s Best Vineyards) през 2020, 2021 и 2022. Ние посрещаме посетители за винени турове и дегустации всеки ден. Винарната е чудесна локация за организирането на корпоративни тиймбилдинги и частни събития.
Освен това Вила Мелник е основна снимачна локация за хитовия сериал на БНТ1 „Вина“.
През този празничен сезон, изкажете своята благодарност към вашите клиенти, партньори и служители с бутилка прекрасно вино от Вила Мелник!

Предлагаме опции за фирмено брандиране (с висулки, картички, стикери и етикети с вашето лого и послание). Предлагаме и подаръчно опаковане на бутилките (торбички, картонени кутии, дървени кутии). Можем да координираме изготвянето на вашата поръчка от дизайна и печата, до окомплектоването и доставката. Изпълняваме поръчките в най-кратки срокове.
Брандирането и/или подаръчното опаковане на вината се заплаща допълнително според вашите нужди.
Доставяме безплатно до вашия офис в София. За доставки в страната използваме надеждни логистици.

Нашето предложение: Предлагаме преференциални цени на ЕДРО за корпоративни клиенти при поръчки до 600лв. За поръчки на стойност над 600лв, предлагаме допълнителни отстъпки.

БОНУС: За клиенти, направили поръчка от мин. 600лв: получавате код за допълнителна отстъпка от 10% за нашия онлайн магазин, който вие и вашите служители можете да използвате в следващите 12 месеца.

За запитвания и поръчки:
Милица Зикатанова, тел. 0898 578 153 militza@villamelnik.com


Ето няколко примера за вдъхновение:Последвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds