src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>

Слушайте сега: Историята на виното на Вила Мелник в подкаста „The Wine Beat“!

Слушайте сега: Историята на виното на Вила Мелник в подкаста „The Wine Beat“!

Щастливи сме да споделим този подкаст с всички наши обичащи-виното приятели. Милица Зикатанова, собственик на винарна Вила Мелник, наскоро имаше удоволствието да седне с Крейг Хесчък (Craig Heschuk) в подкаста „The Wine Beat“, за да обсъдят богатата история и изисканите вина на Вила Мелник.

В този увлекателен 26-минутен епизод Милица предлага увлекателен поглед към историята на Вила Мелник. Тя споделя прозрения за основаването на нашата винарна, страстта, която ни движи, и забележителните сортове грозде, които култивираме и трансформираме в изключителни вина.

Ако сте любопитни да научите повече за Вила Мелник, този подкаст епизод предлага разговор за пътя и философията на нашата изба. Научете повече за нас и открийте историите зад нашето вино, като слушате пълния подкаст на английски език тук: https://thewinebeat.com/episode-29-villa-melnik-in-the-melnik-wine-region-of-bulgaria/ .

Надяваме се, че ще намерите това интервю за интересно и информативно. Наздраве за виното, историите, които споделяме, и красотата на винарския регион Мелник! ️Последвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds