src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>

Теди Еротеева снима нов музикален клип във Вила Мелник

Теди Еротеева снима нов музикален клип във Вила Мелник

Народната певица Теди Еротеева избра Вила Мелник за локацията на новия си музикален клип. Видеото скоро ще можете да гледате и слушате по Фолклор ТВ и YouТube канала на Теди.

Корените на народната певица са от пиринския край. Тя записва песни от македонската фолклорна област, както и пише свои авторски песни. Теди освен певица е и магистър-фармацевт.

През 2022 година Теди пя във Винарска Изба „Вила Мелник“ по време на ежегодното честване на Трифон Зарезан пред публика от над 500 души.

Името на новата песен, снимана във Вила Мелник е “Защо ме роди убава”. Теди досега има два издадени албума – „Пирине, земьо…“ и „Цвете от Пирина“. Последвайте Теди в YouTube, Facebook и Instagram.

Ако вие също искате да посетите винарната и да се насладите на красивите гледки към лозята, езерото, и заобикалящите ни планини – заповядайте, всеки ден сме отворени за посещения и дегустации с гид, които ще ви съпроводи през пътя на виното. Ако желаете да организирате събитие при нас – свържете се, ние имаме опит и ще ви съдействаме по всякакъв начин.Последвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds