src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>
 

Винен магазин

Семейна винарна и лозя

Aplauz Магнум Розе

45.00 лв.

Сортове: 45% Широка мелнишка лоза и 55% Мавруд

Актуална реколта: 2023

Алкохол: 12,5 % vol.

Винификация: Настойването на ципите със сока е до 24 часа в зависимост от сорта. Всеки сорт е ферментирал поотделно в иноксови съдове. Купажирането е направено след края на ферментацията.

Характеристика: Свежо и елегантно вино с нежен розов цвят. В носа се улавя захарен памук и круши. Вкусът е на зрели ягоди. Свеж вкус с дълъг финал.

Храна:  постна риба, омари, паста с морски дарове, паеля, козе сирене и свежи десерти

Да се сервира: o C

 

Награди:

Реколта 2023: ЗЛАТО – Фестивал на розето, Казанлък 2024

 

 

Вила Мелник предлага селекция от премийни вина в магнуми от 1.5Л. Ако търсите нещо изключително и лимитирано за подарък, за вашата винена колекция или за специално събитие, не се колебайте да се свържете с нас на +359 884 840320 или office@villamelnik.com.

Описание

Aplauz Reserve са серия висок клас, едносортови вина, белите са ферментирали в бъчва и лежали върху фините утайки около 3 месеца. Червените са отлежавали поне 9 месеца в нови дъбови бъчви. Винаги, когато изпратим едно от тези вина на международни конкурси, то се връща със златен, сребърен или бронзов медал. Подходящи както за богата празнична трапеза, така и за консумация в тесен кръг на любители и познавачи.

 

Вила Мелник предлага селекция от премийни вина в магнуми от 1.5Л и 3Л в луксозни опаковки. За налични сортове, реколти и повече информация, свържете се с нас на посочените контакти.

Допълнителна информация
Тегло 3 kg

Последвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds