src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>
 

Винен магазин

Семейна винарна и лозя
Начало » Винен магазин » Винени пакети » Маврудите на Вила Мелник
Sale

Маврудите на Вила Мелник

152.00 лв. 129.90 лв.

Представяме ви „Маврудите на Вила Мелник“.

Вила Мелник е един от първите производители, които отглеждат Мавруд в Мелнишкия край. Макар Мелнишкият регион да не е типичен за Мавруда, подробен анализ на почвите и климатичните особености на микрорайона ни показа, че тук, маврудът може да намери свой втори дом. Така, през 2005 засадихме 30 декара в землището на с. Виногради. Основното предимство при нас е, че топлата и суха есен благоприятства за пълното му узряване. Маврудът е къснозреещ сорт и узрява през средата на октомври. В резултат на това, нашите вина от мавруд са плътни, с меки танини и прекрасни плодови аромати.

С този пакет можете да опитате цялото разнообразие от мавруди, които ние произвеждаме.

2 X Бергуле Мавруд и Мелник

2 X Аплауз Мавруд Резерва

2 X Аплауз Мавруд ПРЕМИУМ Резерва

Описание

Вила Мелник е един от малкото производители, които отглеждат Мавруд в Мелнишкия регион. Въпреки че маврудът не е типичен сорт за нашия край, това е един от първите сортове, които засадихме в нашето лозе в землището на с. Виногради през 2005г след подробен анализ на почвите и климатичните особености на микрорегиона.

Мавруд е къснозреещ сорт и узрява през средата на октомври. Предимството при отглеждането на Мавруд в Мелнишко е, че топлата, дълга и суха есен благоприятства за пълното узряване на този сорт. При нас гроздето достига по-висока захарност и зрялост на танините.

В резултат на това, нашите вина от мавруд са плътни, меки и с прекрасни плодови аромати.

Допълнителна информация
Тегло 8 kg
Размери 35 × 50 × 30 cm

Последвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds