src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>
 

Media Partnerships

MEDIA PARTNERSHIPS

Здравейте, блогъри, инфлуенсъри и пътуващи писатели!

Благодарим ви, че проявявате интерес към Вила Мелник! За нас ще е удоволствие да бъдете наши гости!

 

Ние сме известни с това, че полагаме големи усилия за развитието на винения туризъм в Мелнишкия регион и тези усилия вече ни носят световно признание. През юли 2020, Вила Мелник влезе в престижната класация TOP 50 WORLDS BEST VINEYARDS 2020 – това е нещо като Мишленска звезда за винарните и се получава след тайно посещение, тайна номинация и тайно гласуване от над 500 винени експерта от цял свят.  Това е огромно признание за Вила Мелник, за Мелнишкия регион като винена дестинация и изобщо за България!

 

От името на нашето семейство и екипа на винарната, ви да си сътрудничим! Поканата е гъвкава и зависи от вашите интереси:

  • Кажете ни кога желаете да ни посетите (делник или празник, ние винаги сме на линия, стига на вас да ви е удобно) и ние ще изготвим индивидуална програма за вас според вашите интереси.
  • Ще проведем винен тур и дегустация с беседа за винарната, за винарските традиции в региона, за виното.
  • По ваше желание, можем да организираме и други интересни преживявания: участие в агротехническите процеси на лозето (според сезона), тур на исторически, културни, природни забележителности в региона, разходка до съседни винарни, срещи/демонстрация/уъркшопи.
  • При нас имате достъп до бърз интернет и достатъчно свободно време, за да снимате, пишете и публикувате съдържание за вашия блог или социални канали.
  • Ще се върнете у дома с прекрасни впечатления и вино от нас!
  • Разбира се, можете да доведетеваш партньор/приятел/колега.

 

За да се включите, моля изпратете кратък имейл Милица Зикатанова на militza@villamelnik.com с повече информация за вас (линкове към вашия блог или профили и какво искате да преживеете и научите при нас). Можем и да се чуем на +359 898 578 153 (има и Viber, WhatsApp, WeChat и какво ли още не).

 

 

Очакваме ви! Наздраве!

Последвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds