src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>
 

Декларация за съгласие за обработка на личните данни

Декларация за обработка на личните данни

Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни съобразно чл. 7 от Регламент 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА

Съгласен/съгласна съм с това, че личните ми данни, а именно три имена, адрес и имейл адрес се обработват от Винарска изба Вила Мелник ООД за изпълнение на договор за закупена стока или поръчана услуга, както и за изпращане на информационни и рекламни съобщения за продуктите и услугите на Винарска изба Вила Мелник ООД.

 

Съгласието си предоставям за периода, необходим за изпълнение на преддоговорното или договорно отношение между мен и Винарска изба Вила Мелник ООД , а след това за по-краткото от:

  1. предвидения период за съхраняване на договорни документи съгласно данъчното и счетоводното законодателство на Република България или
  2. периода от 5 години.

 

Информиран/информирана съм, че мога да оттегля съгласието си по всяко време като го заявя на адрес militza@villamelnik.com, както и че искането ми може да не бъде удовлетворено, ако същото противоречи на изпълнението на законови задължения на администратора или на обществения интерес.

Последвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds