src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>

Нов прочит на “свинско със зеле” на Кирил Везаров с Аплауз Широка Мелнишка

Нов прочит на “свинско със зеле” на Кирил Везаров с Аплауз Широка Мелнишка

Кирил Везаров се вдъхнови от Аплауз Широка Мелнишка Резерва и създаде нов прочит на класическата рецепта ,,Свинско със зеле“.

Ястието е бавно сготвено свинско коремче с билково-кимьонова коричка, поднесено с конфитирано кисело зеле със сини сливи,  кафе и мед, солена сланинка, пуканки от свинска кожичка,  хрянов крем, пясък от квасен хляб с манатарки,  хлебни кнедли с активен въглен и кимьоново жу.

 

Кирил Везаров носи желанието и страстта към кулинарията в сърцето и душата си и изминава дълъг път преди да отвори своя хотел “Колозео” и ресторант “Медичи” в гр. Сандански.

Той завършва специалност ,,Радио и телевизия”, поради голямото желание на неговия баща, но след завършването си, поема по друг път –  заминава за Германия. Там, дълги години работи в рестораньорския бранш и с труд и упорство се катери по стълбицата на кулинарните успехи. Работи в едни от добрите ресторанти в Берлин, Манхайм, Хайделберг и Шварцвалд.

Завръща се на родна земя с огромното желание да разгърне своята креативност и да приложи натрупания опит. Вдъхва живот на фамилния бутиков Hotel Colosseo и  неговото бижу – Restaurant Medici. Сред уютната римска атмосфера и красивите гледки към Пирина, Шеф Везов твори своите вкусни, здравословни и красиви ястия. А специалитет му е квасеният хляб.

Добър апетит и наздраве!

#КомбинирайСВиноПоследвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds