src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>

Румяна Стоилова е победител в състезанието на Naked Wines

Румяна Стоилова е победител в състезанието на Naked Wines

Скъпи приятели, с оргомно удоволствие ви съобщаваме, че нашата техноложка, Румяна Стоилова, е победител в международното състезание на Naked Wines, Winemaker’s Fantasy Contest 2016!

За да се класират за състезанието, Румяна и Милица подготвиха видео, в което разказаха за общата мечта на Руми и на Вила Мелник – да направят прекрасно вино от местните сортове, което да възвърне славата на мелнишкото вино и да го направи леснодостъпно и обичано в чужбина.

За да премине първи кръг на състезанието, видеото беше одобрено от панел експерти към Naked Wines измежду подобни видеа на други уайнмейкъри от цял свят. На втори кръг, видеото на Руми беше изправено пред 7 други финалиста и за него можеха да гласуват както сегашни клиенти на Naked Wines, наречени Ангели, така и хора, които все още не са клиенти на платформата. Naked Wines излъчи трима победители – двама са технолози, които вече са популярни и продават своите вина чрез сайта, и Руми, която спечели най-много гласове сред хората, които не са клиенти на Naked Wines.
Победата на Румяна означава, че в следващата година, тя ще бъде подкрепяна, консултирана и финансирана от клиентите и експертите на Naked Wines, за да може да създаде прекрасно вино от местните Мелнишки сортове. Когато виното е готово, Naked Wines ще помогне на Вила Мелник в маркетинга и разпространението му в САЩ – а там сайтът има над 75,000 абонирани клиента! Това означава, че Вила Мелник и талантливата Румяна ще имат честта да представят достойнствата на Мелнишките сортове и българския тероар пред света!
Можете да следите развитието на Мелнишкото вино на Руми в нейният профил на страницата на Naked Wines и на Фейсбук страницата на Вила Мелник!
Благодарим ви от сърце, че гласувахте за нас и подкрепихте българското вино от Мелник!Последвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds