src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>

Книга на Фамилния Бизнес в България 2017

Книга на Фамилния Бизнес в България 2017

За нас, семейство Зикатанови, собственици на Винарска изба Вила Мелник,  е чест да бъдем част от първата по рода си „Книга на фамилния бизнес в България 2017“! Изданието е инициатива на EY – Ernst & Young Bulgaria в партньорство с FBN – The Family Business Network – Сдружение на фамилния бизнес – България.

Книгата представя историята на успешни семейни бизнеси, които създават изключителни продукти и безупречна организация и управление на хора, ресурси и процеси, водени от силата на смейните ценности. Посланието на книгата е да сподели добрите практики и опита на успешните семейни компании в България, а семейните компании са гръбнак на всяка една икономика по света.

Вила Мелник е прекрасен пример за фамилен бизнес – компанията ни е водена от желанието да се развиваме устойчиво и дългосрочно, стъпка по стъпка с желязно постоянство и прогрес.  За основателите, Никола и Любка Зикатанови, това не е бизнес за няколко години, а за поколения напред.

Идеята за Вила Мелник се е зародила у Никола от най-ранна възраст и въплъщава в себе си неговите лични и семейни ценности и чувство за приемственост и чест. За него, Вила Мелник е продължение на семейната традиция в лозарството и винарството и знак на уважение към традицията, културата и природата на Мелнишкия регион, където той е роден.  В развитието на бизнеса са вложени изключително много усилия, труд, дисциплина, отговорност  и коректност към себе си, към екипа и към партньорите, с които работим. Както пред всеки бизнес, и пред този има редица предизвикателства, от които се извличат редица уроци. Важно е никога да не се изневерява на семейните ценности и на безупречната репутация на компанита и на фамилията, която гордо стои зад нея. Емоцията, която семейство Зикатанови изпитват, когато работят сплотени заедно и амбицията на Никола и Любка да предадат винарната на Милица и Алекса, прави този бизнес различен от всички останали и зарежда виното ни с необикновена сила.

Свалете дигитално копие на цялата Книга на Фамилния Бизнес в България 2017 тук:  

Family Business Book_ EY_ Ernst & Young Книга на семейния бизнес_digital

Zikatanovi Family Villa Melnik Winery BulgariaПоследвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds