src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>

ТВ Сериал “Вина” се снима във Винарска изба Вила Мелник

ТВ Сериал “Вина” се снима във Винарска изба Вила Мелник

С голямо вълнение ви споделяме, че във Винарска изба Вила Мелник започнаха снимките на новия български ТВ сериал „Вина“. Сюжетът разказва случки от живота на хора, свързани с виното и винената индустрия.

 

Действието във "Вина" се развива във винената индустрия.

Съдбите на героите на сериала “Вина” са свързани с виното и винената индустрия. Локациите са снимките са около Сандански, във Вила Мелник и на други ключови места в Мелнишкия регион.

За нашето семейство и екипа на Вила Мелник е радост, че сме избрани като една от основните локации за заснемане на филма. Екранното име на Вила Мелник е “Винарска изба Тодор Велчев”.

Тук можете да научите повече за снимачния процес на филма и локациите, където се развива действието: https://vina.villamelnik.com/

 

Надяваме се, че духът и традициите на региона, живописните пейзажи, енергията на мястото, и допирът с труда на лозарите и винарите ще допринесат за това филма да стане още по-реалистичен и завладяващ.

Сериалът “Вина” се реализира с подкрепата на винари, ресторантьори и хотелиери от региона на Сандански.

Viktor Bojinov snima Vina vuv Villa Melnik

Режисьорът Виктор Божинов снима новия си ТВ сериал “Вина” сред лозята на Винарска изба Вила Мелник

Режисьор е Виктор Божинов, сценаристи са Нели Димитрова, Ваня Николова, Екатерина Николова, продуцент – Надежда Цветкова. В главните роли са Елена Телбис, Владимир Зомбори, Михаил Билалов, Герасим Георгиев-Геро, Параскева Джукелова, Кристина Верославова, Димитър Селенски, Дария Митушева и др. 12-те серии на филма ще се излъчат по БНТ през есента.

 

Къде е сниман сериалът “Вина”?

Едни от основните локации за снимките са Винарска изба Вила Мелник в с. Хърсово и ключови обекти в гр. Сандански – общината, болницата и др.Последвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds