src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>

Вила Мелник с награда за МСП в Европейския Парламент

Вила Мелник с награда за МСП в Европейския Парламент

Винарска изба Вила Мелник бе отличена с награда на Форума за малки и средни предприятия към Европейската нардона партия, SME Connect Summit 2023, в Европейския парламент, Брюксел.
Наградата получи Милица Зикатанова.

Благодарим на Асоциация на индустриалния капитал в България за дългогодишната подкрепа и на списание твоят БИЗНЕС, че отрази престижното отличие.

На събитието присъстваха още Главният секретар на (АИКБ) и член на Европейския икономически и социален комитет доц. д-р Милена Ангелова и Кирил Желязков от „Специализирани Бизнес Системи“ АД.

„Ако малките и средни предприятия са „сърцето, традицията и бъдещето на Европа,“ както беше казано на събитието, то виното е дълбоко закодирано в културата на българина и вярвам, че може да бъде визитната картичка на нашата страна пред света. Гордея се, че съм част от фамилен бизнес, чиято мисия е да съхрани уникални местни сортове и да произвежда висококачествени вина, които достойно се конкурират на международните пазари. Винарната ни е сред „Топ 100 Световни винени дестинации“ три години подред и привлича туристи от всички континенти“, заяви Милица Зикатанова.Последвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds