src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>

Вила Мелник е “Любима марка вино на българския потребител”

Вила Мелник е “Любима марка вино на българския потребител”

Вила Мелник спечели първо място в категория „Вино и Винарски изби“ в класацията  “Любима марка на българския потребител“!

От сърце ви благодарим за вашата подкрепа! За нас тази класация е отражение на усилията, които всеки ден полагаме, за да отгледаме най-качественого грозде, да направим най-хубавото вино и да достигнем до домовете и сърцата на винолюбителите!

Мисията ни е да съхраним и възродим уникалните мелнишки сортове, а призванието ни е да правим вина на световно ниво. През 2020г, Вила Мелник получи голямо международно признание и е класирана на №39 в „Топ 50 на винените дестинации в света“ (Top 50 World’s Best Vineyards). Днес сме щастливи, че получаваме подобно признание и от българските потребители.

В 13-тото издание на класацията „Любимите марки“ гласуваха над 45 000 крайни потребителя. Инициативата „Любимите марки“ отразява не просто предпочитанията на клиентите към дадени търговски брандове, а тяхната емоционална привързаност към тези брандове. Пълната класация можете да разгледате тук: https://mylovemarks.eu/results.php

Младата собственичка на винарната, Милица Зикатанова получи наградата “Любима марка вино на българския потребител”, както и приз “Бранд Мениджър на Годината 2021” на церемонията по награждаване на 07.07.2021 в Интер Експо Център.

 Последвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds