src="https://www.facebook.com/tr?id=131306288557571&ev=PageView&noscript=1"/>

ДИЕЧИ и ВИЛА МЕЛНИК представят DIECI SUMMER POP-UP DINNERS

ДИЕЧИ и ВИЛА МЕЛНИК представят DIECI SUMMER POP-UP DINNERS

Бутиков ресторант DIECI, създаден от световния кулинарен феномен Шеф Джанфранко Киарини и неговата съпруга Шеф Анна Киарини гостува на Мелнишкия регион. DIECI отвори врати преди повече от година. Появата му е предизвикателство за българската кулинарна сцена, с ясната си заявка за първа звезда МИШЛЕН, която може да постави България на световната гурме сцена.

По идея и покана на ресторантьори и хотелиери от Мелнишкия регион, Шеф Джанфранко и Анна Киарини приеха да представят своето кулинарно шоу в района.

DIECI е цялостно гурме преживяване, което всеки ценител трябва сам да осмисли и изживее – вкус, аромати, текстури, естетика на форми, съчетание с вино, философия за уникалност и предимство на локалните продукти. И всичко това с възможността за лична среща и споделяне от създателите му.

Винарска изба Вила Мелник е ексклузивен партньор на DIECI като доказан пазител на богатството на Мелнишките сортове и развитието на винения туризъм. През 2020, семейната ни винарна бе удостоена с престижното 39то място в класацията „Топ 50 Световни Винени Дестинации“ и на свой ред отстоява позициите на България на международната винена сцена.

 

Имаме удоволствието да ви поканим на гурме вечеря с DIECI! На 25 и 26ти август 2022, Винарска изба Вила Мелник ще бъде домакин на две ексклузивни вечери с Шеф Джанфранко Киарини и Шеф Анна Киарини, които ще подготвят 10-степенно гурме меню, като всяко ястие ще бъде съчетано с подбрани вина от Вила Мелник.

 

Кога: 25 и 26ти август 2022 (четвъртък и петък)

Къде: Винарска изба Вила Мелник, с. Хърсово, общ. Сандански

Начало: Очакваме ви точно в 18:30ч. Вечерята се сервира в 19:00ч и започва за всички гости едновременно.

Куверт (включва 10-степенно меню с подбрани вина към всяко ястие): 350 лева с ДДС на човек

Местата са ограничени до 10 души на вечер!

Дрес кодът е официален, елегантен.

Ястията и вината ще бъдат представени на английски и на български език.

 

За директни запитвания за резервации: моля, свържете се с нас на 0898 578 153, militza@villamelnik.com.

За повече информация за Диечи, Шеф Джанфранко и Анна Киарини и какво да очаквате от вечерта, вкл. „често задавани въпроси“ и „политика на Диечи“ : https://www.dieciboutique.com/our-policy

 Последвайте ни

Последвайте ни във Фейсбук


This will close in 30 seconds